Gå til hovedinnhold Gå til søk

Helikoptertjenester

Lasteflyging

Vi flyr alt av last for både privatkunder og proffkunder, enten det er hyttemateriell eller betong. Helikopterfrakt er ofte den mest kostnadseffektive, enkleste og mest miljøvennlige måten å frakte materiell på i vår utfordrende topografi. Vi har piloter med lang og bred erfaring, slik at sikkerhet og kvalitet blir ivaretatt på beste måte. Vi har helikopter med max. lastekapasitet på 1300 kg. Løftekapasiteten vil være påvirket av temperatur, lufttrykk, vind, høyde og lastens utforming.

Film & Foto

Arctic Aviation utfører alle typer film, foto, nyhet og reportasjeoppdrag med helikopter. Vi utfører oppdrag med både fastmontert rigg for gyrostabilisert kameraer som for eksempel av typen Shotover eller Cineflex, samt håndholdte kameraer. Vi har erfaring fra flere store reklamefilmer og produksjoner med helikopter. Våre piloter vil gjøre sitt beste sånn at du får ditt blinkskudd!

Helitaxi Arctic Aviation

Helitaxi

Vårt langstrakte land er utrustet med de villeste fjorder og høyeste fjell, noe som ofte gjør en ”kort” reise veldig lang. Vi bringer deg og din gruppe på opp til 7 personer helt fram, med den enkleste veien med den beste opplevelsen. Vi kan lande hvor som helst så lenge det er landingstillatelse. Vi er Skandinavias eneste helikopterselskap som kan tilby helitaxi og sightseeingopplevelser med AW119 Koala!

Hyttemateriell

Går du med byggeplaner, og trenger hjelp til frakt av materiell fram til hyttetomt? Helikopterfrakt er ofte den mest kostnadseffektive, enkleste og mest miljøvennlige måten å frakte materiell på i vår utfordrende topografi. Lurer du på hva det koster å fakte hyttemateriell med helikopter? Da er alt du trenger å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg helt fram.

Overvåkning og befaring

Vi utfører overvåkning og befaring med helikopter for anlegg, energi, telekommunikasjon og samferdsel i hele Nord-Norge.

Viltinventering og reindrift

Helikopter er et fantastisk hjelpemiddel til forflytning og samling av reinsdyr. Bratte fjell og dype daler gjør jobben for reineiere svært utfordrende. Med helikopter og direkte samband med personell på baken, kan tusenvis av rein forflyttes på en effektiv og skånsom måte. Arctic Aviation har lang erfaring med reindrivning fra helikopter.

Mastemontering

Vi ufører mastemontering og stolpereising i forbindelse med kraft/vindmølle og telekomunikasjonsutbygging/vedlikehold.

Linjebygging og stringing

Vårt personell har lang erfaring med å levere tjenester til kraft/komunikasjonsrelaterte prosjekter. Vi setter fokus på god kommunikasjon og planlegging med kunden i forbindelse med denne typen oppdrag slik at prosjektet kan gjennomføres med størst mulig suksess, effektivitet og kontinuitet. Fokus på sikkerhet i krevende topografi og værforhold settes alltid i høysete på denne type oppdrag.

Helitaxi Arctic Aviation