Gå til hovedinnhold Gå til søk

Sightseeing

La oss vise deg Bodø og Nord-Norge fra et helt nytt perspektiv.

Nord-Norge har et fantastisk landskap med utsikt over breer, fjell og fjorder. Oppdag landsdelen fra luften med sin dramatiske natur.

Å fly i helikopter er en livslang drøm for mange. Fra basen vår i Bodø vil våre erfarne piloter ta deg med på sightseeing i helikopter til de største severdighetene i området.

Ønsker du en innholdsrik opplevelse som virkelig tar pusten fra deg, og som viser deg Nordland fra sin beste side? Da er det bare å feste setebeltet å gjøre seg klar til en fantastisk opplevelse.

Opplevelsen starter med sommerfugler i magen da helikopteret letter fra bakken. Spenningen stiger når vi flyr avsted mot nøye utvalgte ruter med en utsikt som tar pusten fra deg. Vi flyr deg langs bratte fjellsider, og du vil se uberørt natur som du bare kan se fra luften. Vi har også mulighet til å stoppe på enkelte turer, slik at man får se naturen på nært hold. En helikoptertur passer for de aller fleste, og vil gi deg et minne for livet.

Husk at det også er muligheter til å få skreddersydd en tur til deg og dine.

Det beste av Bodø

Denne turen kan tilby opplevelsen av vill natur med alpine fjell, lange fjorder, hvite strender og mange flate øyer ut mot det åpne hav.

Dette er en opplevelse som vil ta pusten fra selv en Bodøværing.

 

Bodøhalvøya

En helikoptertur som vil ta pusten fra deg. La deg forføre av hvite strender, stupbratte fjell og et utrolig kulturlandskap.

Denne turen vil ta deg med på en opplevelse med dramatiske kontraster.

Svartisen

La oss ta deg med på en reise over Nordlands vakreste omgivelser. Svartisen er Norges nest største isbre og har ett landskap som er så vakkert at det sitter langt inn i sjela.

Dette er den mest innholdsrike turen vi tilbyr.

Nordland, Norway map Nordland, Norway map Nordland, Norway map Nordland, Norway map

Sightseeing-turer